Γιατί να επιλέξετε smart doors ;

Ασφάλεια
Η δημιουργία εμπιστοσύνης είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί χρόνο, το βασικό στοιχείο της οποίας είναι η συνεχής αίσθηση της ασφάλειας. Έχοντας αυτό κατα νού η smart doors προσφέρει στους πελάτες της αυτή την αίσθηση με προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ελεγθει απο την άποψη της απόλυτης ασφάλειας και σιγουριάς στον χρήστη. Λόγω των σύγχρονων τεχνολογιών και λύσεων που εφαρμόζονται για τον σκοπό αυτό οι πελάτες μας, εμπιστεύονται εμάς και τα προϊόντα μας! Επιπλέον μπορούν να είναι βέβαιοι ότι είναι καλά προστατευμένοι χρησιμοποιώντας τα αυτόματα ρολλά και γκαραζόπορτες που προσφέρονται απο την smart doors και η χρήση τους δεν δημιουργεί προβλήματα!
Αισθητική
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη άποψη όσον αφορά την αισθητική. Ο καθένας μας έχει ατομικές προτιμήσεις και το σεβόμαστε. Γι 'αυτό η smart doors παρέχει στους πελάτες της την πρόσβαση σε ένα διαφοροποιημένο σχεδιασμό, σύμφωνα με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές προτάσεις των designers. Με κύριο άξονα των αναγκών και των απαιτήσεων του πελάτη, η smart doors προσφέρει την δυνατότητα συνδυασμού και επιλογής διαφόρων χρωμάτων και σχεδίων. Αυτό επιτρέπει στα προϊόντα μας να ταιριάζουν απόλυτα και να συμβαδίζουν διαχρονικά στο δικό του χώρο.
Άνεση
Κοιτάζοντας όμορφα πράγματα δίπλα μας, μας αρέσει να περιβαλλόμαστε απο αυτά, θέλουμε το περιβάλλον μας σαγηνευτικό και να ταιριάζει απόλυτα γύρω μας. Τα προϊόντα μας είναι πολύ εύκολα στο χειρισμό τους αρκεί ένα πάτημα ενός κουμπιού. Νοιώστε άνεση και ασφάλεια κάθε στιγμή. Η smart doors σας παρέχει τον κατάλληλο φορητό και σταθερό εξοπλισμό για να μπορείτε να αισθάνεστε άνεση και σιγουριά. Οι πόρτες γκαράζ και τα ρολλά ασφαλείας smart doors μπορούν να είναι ένα δυναμικό στοιχείο του χώρου σας που εσείς επιλέξατε. Η φροντίδα για την άνεση των πελατών μας είναι καθαρά δική μας υπόθεση προσφέροντας προϊόντα που λειτουργούν ιδανικά στο χώρο που ζούν και εργάζονται. Για χρόνια η smart doors έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε όλοι οι πελάτες της να έχουν μια πλήρη ενημέρωση και να συνεχίζουν στην διάρκεια να προτιμούν τα προϊόντα της.
Αντοχή
Τα προϊόντα της smart doors σχεδιάζονται και παράγονται σε εργοστάσια υψηλής εξειδίκευσης. Οι πόρτες γκαράζ και τα ρολλά ασφαλείας είναι σχεδιασμένα και ελεγμένα και μπορούν να εξασφαλίσουν συνεχή λειτουργία για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τα προϊόντα έχουν υποστεί τέστ μεγάλης διάρκειας υπο πραγματικές συνθήκες εξασφαλίζοντας ανθεκτικά προϊόντα σε ποιότητα smart doors.

smart viewer2

 

roll door

 

 

24 hour service

 

 Νέα σχέδια

                HORMAN logo

 

           Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα

              Πολλά σχέδια και χρώματα

Hλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας για όλες τις πόρτες

ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας για όλες τις πόρτες ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας για όλες τις πόρτες

vpos

Αυλόπορτες

Αυλόπορτες

 

 
Κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από γαλβανιζέ ή σίδηρο. Διατίθενται σε πολλά σχέδια και διαστάσεις.
 
Χωρίζονται σε 3 καατηγορίες: Πεζών - Συρόμενες - Ανοιγόμενες 
 
Τα ποιοτικά εξαρτήματα που εφαρμόζουμε και η προσοχή στην λεπτομέρεια χαρίζουν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και την άψογη λειτουργία τους.
 
SmartDoors, Κατασκευή ιστοσελίδας UPweb, hosted by digi waves