ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ένα σπίτι γεμάτο ηρεμία

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

Η αίσθηση της ασφάλειας είναι μια κατάσταση βεβαιότητας, σταθερότητας, ανεξαρτησίας, προστασίας του επιπέδου και της ποιότητας ζωής, γι 'αυτό δίνουμε τόσο μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια και ο στόχος μας είναι να παρέχουμε ειρήνη σε εσάς και την οικογένειά σας. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούμε την υψηλότερη ποιότητα αποδεδειγμένων υλικών και σύγχρονων τεχνολογιών για την παραγωγή θυρών.

 

Οι πόρτες μας υποβλήθηκαν σε δοκιμές κατά της διάρρηξης στις τάξεις RC2 και RC3, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο IFT Rosenheim - το μεγαλύτερο ερευνητικό εργαστήριο στην Ευρώπη.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι επιλέγοντας την πόρτα CREO θα λάβετε την καλύτερη αντιδιαρρηκτική ασπίδα για το σπίτι σας.

 

antywlam rc3 plantywlam rc2 plΓιά ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον επιλέξτε πόρτες 
ασφαλείας από την smart doors σε μοναδικά σχέδια,
 μοντέρνους χρωματισμούς και πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.
 


νέα αναπτυγμένη ασύρματη τεχνολογία ελέγχου.ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Η αποτελεσματική διατήρηση της θερμότητας στο σπίτι και η μείωση των λογαριασμών θέρμανσης μπορεί να γίνει ακόμη πιο εύκολη χάρη στις εξαιρετικές παραμέτρους θερμομόνωσης της πόρτας CREO. Η κατασκευή βασίζεται σε ένα σύστημα θερμομονωτικών προφίλ αλουμινίου, το οποίο είναι ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα συστήματα πόρτας.

Η πλήρωση του φύλλου πόρτας CREO με μονωμένο πάνελ πάχους 77 mm και σύστημα στεγανοποίησης επιτρέπει την επίτευξη τιμών Ud από 0,8 W / m 2 K. Άψογο φινίρισμα, κορυφαία ποιότητα κατασκευής 
και ασφάλεια  που ξεχωρίζει.


πόρτα ασφαλείας με18 κλειδώματα,ευρωπαική κλειδαριά,με τοποθέτηση από 500€+φπα

Ένα πραγματικό στολίδι στο χώρο σας


Ανθεκτικές σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Κατάλληλες για το σπίτι σας , Επαγγελματική εγκατάσταση.
  

      Αυτόματες Γκαραζόπορτες και Ρολά ασφαλείας σε νέες  χαμηλότερες τιμές !
       
       Εμπιστευτείτε μας.