Γκαραζόπορτες

SMART DOORS

ROLA ASFALEIAS

GKARAZOPORTES

Μέγιστη ασφάλεια, άνεση, αισθητική, εγγύηση έως 10 χρόνια σε όλες τις γκαραζόπορτες. 

Λειτουργία και Ασφάλεια


Μονοκόμματες γκαραζόπορτες,  εξελιγμένα πάνελ INOVO

Ανακαλύψτε τα νέα συστήματα για αυτόματες γκαραζόπορτες οροφής Smart Doors σε νέες ασυναγώνιστες τιμές με νέα ανεπτυγμένη τεχνολογία ασύρματου ελέγχου.


Γκαραζόπορτες Θεσσαλονίκη

Η αγαπημένη κλασική, διαχρονική μεταλλική μονοκόμματη γκαραζόπορτα με επιφάνεια ραμποτέ με οριζόντιες ή κάθετες γραμμές κερδίζει τα βλέμματα χάρη στην πάντα μοντέρνα εμφάνισή της. Τα ευθύγραμμα σχέδια διατίθεται και με πρακτικό πορτάκι, ώστε να μην χρειάζεται να ανοίξετε πλήρως την πόρτα. Οικονομικές στις τιμές οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες, για ιδιαίτερα σπίτια και κομψούς ανθρώπους, με καθαρές και λειτουργικές γραμμές. Η ελεύθερη επιλογή χρώματος και τα πρόσθετα στοιχεία διαμόρφωσης, συντελούν στη διαμόρφωση μίας τελείως δυναμικής σε στυλ πόρτας. Αν έως τώρα η πόρτα εισόδου τραβούσε όλα τα βλέμματα, τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε και την πόρτα του γκαράζ με το ίδιο υψηλό επίπεδο αισθητικής. Μαγευτείτε από τα κομψά σχέδια και τις αμέτρητες δυνατότητες διαμόρφωσης.

Γκαραζόπορτες μονοκόμματες Πειραιάς

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής είναι από τις πιο δημοφιλείς πόρτες στην αγορά. Η απλή κατασκευή τους και οι απλές και δοκιμασμένες μηχανικές λύσεις εγγυώνται αξιόπιστη λειτουργία.

Εμπιστευθείτε την επώνυμη ποιότητα Smart Doors για γνήσιες μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής ευρωπαϊκής προέλευσης. Είναι το νούμερο 1 στην Ευρώπη με 14 εκατομμύρια πωλήσεις. Ακολουθώντας τις αρχές μας παραδίδουμε πόρτες στον πελάτη με εγγύηση ποιότητας κατασκευής. Με εξελιγμένη τεχνολογία, πλούσια γκάμα σχεδίων και άνετο και ασφαλή χειρισμό, κρατάμε τον πήχη ψηλά.

10ετή εγγύηση Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες της smart doors είναι ευρωπαϊκής προέλευσης και κατασκευάζονται από ραμποτέ χαλύβδινη ατσαλολαμαρίνα. Διαθέτουν οριζόντιο κλείδωμα για χειροκίνητο χειρισμό πόρτας. Οδηγοί κίνησης για σταθερή και ομαλή διαδρομή πόρτας. Άψογη ποιότητα και πλήρης ασφάλεια, τέλεια εναρμονισμένα μεταξύ τους. Πιστοποιημένες σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα. Αρμονική, αθόρυβη διαδρομή πόρτας χάρη στα υψηλής ασφάλειας πολλαπλά σετ ελατηρίων και ευκίνητα πλαστικά ράουλα. Ειδικές κλειδαριές με κύλινδρο ασφαλείας. Βασική βαφή σε RAL 9016. Μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις και σχέδια. Δυνατότητα ύπαρξης ανθρωποθυρίδας και επιλογής χρωματισμού. 

Μοτέρ για γκαραζόπορτες

Οι αποκλειστικές οικονομικές γκαραζόπορτες οροφής Design διαθέτουν αρμονική εμφάνιση με την πόρτα εισόδου του σπιτιού. Αυτό το καλόγουστο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για υψηλές απαιτήσεις. Η ποικιλία διαμόρφωσης αφήνει ελεύθερη τη δημιουργικότητα του καθενός, ώστε να προσθέσει μια προσωπική πινελιά. Ολόλευκη με λεπτομέρειες από μέταλλο,  γυαλί η ξύλο, η μονοκόμματη  γκαραζόπορτα μαγνητίζει το βλέμμα.

Γερμανικές γκαραζόπορτες με μηχανισμό

Αν ψάχνετε για μια μοντέρνα, άνετη και ασφαλή γκαραζόπορτα, τότε είστε στο σωστό σημείο. Αποτελούν μια επιλογή εξοικονόμησης χώρου χάρη στο πλεονεκτικό κάθετο άνοιγμα. Το φύλλο της πόρτας, το οποίο αποτελείται από πολλά διασυνδεδεμένα τμήματα, τρέχει προς τα πάνω σε πλευρικές ράγες, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιδανικά τον χώρο μπροστά  στη πόρτα γκαράζ σας μέχρι το τελευταίο εκατοστό και να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας ή το δεύτερο αυτοκίνητο ακριβώς μπροστά της. Οι σπαστές και οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες μας προσφέρουν μέγιστη άνεση μέσω του εύκολου ανοίγματος και κλεισίματος. 


Όμορφες και ελκυστικές εμφανίσεις με αντοχή σύγχρονων υλικών. Υψηλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνα σχεδίαση και μεγάλη ποικιλία επιλογών εξοπλισμού, βέλτιστη απόδοση στον χρόνo. Ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία, πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας. Δυναμικά, μοντέρνα σχέδια για μονοκόμματες πόρτες οροφής . Οι πόρτες γκαράζ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, σε νέες και πιο ελκυστικές τιμές.

Mονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής Up and Over

 Είναι ο πιο δημοφιλής τύπος πόρτας γκαράζ στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, η απλότητα της λειτουργίας και η πολυμορφία του σχεδιασμού των πλαισίων είναι ένας βασικός παράγοντας. Οι πόρτες γκαράζ "Up" και "Over" μπορούν να έχουν ένα τυποποιημένο μέγεθος ή να κατασκευασθούν ακριβώς στα μέτρα του οικοδομικού ανοίγματος. Διατίθενται σε χάλυβα, ξύλο και αλουμίνιο, σε διάφορα σχέδια και φινιρίσματα. Πολλά σχέδια έχουν ενσωματωμένα παράθυρα για φυσικό φωτισμό του γκαράζ. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι διαθέσιμες σε χειροκίνητες και αυτόματες. Η πόρτα προεξέχει  από το πλήρως ανοιγμένο πλαίσιο  περίπου ένα τρίτο μπροστά από το υπό πλαίσιο, σχηματίζοντας ένα θόλο. Ο μηχανισμός  θα μετατρέψει εύκολα και με ασφάλεια την αυτόματη λειτουργία ,με τον μικρότερο δυνατό εξοπλισμό. Η πόρτα γκαράζ Up and Over εξακολουθεί να είναι η πιο ευέλικτη όταν πρόκειται για διαφορετικά υλικά και σχέδια. Η δομή της είναι έτσι ,ώστε να μπορεί να μπορεί να κατασκευαστεί και να επενδυθεί από μια σειρά υλικών όπως χάλυβα, fiberglass, αλουμίνιο και τα περισσότερα είδη ξυλείας. 

Οικονομικές γκαραζόπορτες

Απολαύστε την άνεση. 

Οι πόρτες μας έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε άνοιγμα και να ικανοποιούν τυχόν απαιτήσεις. Μέσα από τη σύγχρονη μηχανική μεγιστοποιούμε το ωφέλιμο άνοιγμα μέσω του ύψους και του πλάτους, σε αντίθεση με οποιοδήποτε σύστημα πόρτας που διατίθεται στην αγορά. Το μικρότερο από τα ανοίγματα μπορεί τώρα να είναι εφικτό και λειτουργικό. 

ρολά γκαραζόπορτα σε προσφορά

Ασφάλεια και άνεση για εσάς και την οικογένειά σας μόνο σε εμάς. Τώρα μπορείτε να είστε απόλυτα ασφαλής. Υπόδειγμα εξοπλισμού υψηλής ασφάλειας της μονοκόμματης πόρτας γκαράζ είναι τα εύκαμπτα προστατευτικά καλύμματα από τους βραχίονες των μοχλών. Καλύπτουν πλήρως την επικίνδυνη περιοχή, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πιασίματος δακτύλων ή τραυματισμού. Τόσο υψηλά στάνταρ ασφάλειας θα βρείτε μόνο στις μονοκόμματες γκαραζόπορτες Smart Doors.  

Επισκευές σε Γκαραζόπορτες

Η τεχνολογία παίζει τον κύριο ρόλο, νέα μοτέρ κίνησης από την Somfy

Πολλαπλή ασφάλεια: Το σύστημα πολλαπλών ελατηρίων  αποκλείει το ενδεχόμενο πτώσης της γκαραζόπορτας. Στην σπάνια περίπτωση που σπάσει κάποιο από τα ελατήρια, η πόρτα συγκρατείται από όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα η απόσταση μεταξύ των περιελίξεων των ελατηρίων είναι τόσο ελάχιστη που είναι πρακτικά αδύνατο να χωρέσουν ανάμεσα ακόμη και παιδικά δάκτυλα.

Απόλυτη σφράγιση: Ο ειδικά διαμορφωμένος βραχίονας του μοχλού πιέζει την πόρτα κατά το κλείσιμο καλά πάνω στην κάσα. Έτσι δεν μένει κανένα κενό μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου. Η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή. 

Καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία: Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια  της μονοκόμματης γκαραζόπορτας  στερεώνει τις γωνιές των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο. Το άνοιγμα της πόρτας με μοχλό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

 Άνετος χειρισμός: Προκειμένου να μπορείτε να χειρίζεστε την αυτόματη μονοκόμματη πόρτα σας απλά και άνετα, η πόρτα σας παρέχει τον κατάλληλο φορητό και σταθερό εξοπλισμό για όλες τις πιθανές δυνατότητες τοποθέτησης.

Η Smart Doors έχει προσαρμόσει μια μεγάλη γκάμα σε τυποποιημένες διαστάσεις για τις ανακαινίσεις επακριβώς όπως στις παλιότερες πόρτες. Με αυτά τα τυποποιημένα μεγέθη εξοικονομείτε αφενός χρόνο και αφετέρου χρήματα για να αποκτήσετε την νέα αυτόματη γκαραζόπορτα σας.

τοποθέτηση σε γκαραζόπορτες

Ανακαίνιση εντός της ημέρας. Γρήγορη αντικατάσταση

Εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή πόρτας. Η μεγάλη γαλβανισμένη κάσα και οι οριζόντιες ενισχύσεις του φύλλου της πόρτας δίνουν στην μονοκόμματη πόρτα μεγάλη σταθερότητα. Απλή τοποθέτηση με τις προσθήκες στερέωσης και τις ρυθμιζόμενες βάσεις γενικής χρήσης η τοποθέτηση δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Απόλυτη ασφάλεια Αξιόπιστη προστασία και δοκιμασμένη ασφάλεια. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες  διαθέτουν αξιόπιστα συστήματα προστασίας από πτώση και τυχόν άλλες φθορές. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ασφαλής πόρτα γκαράζ. Η προστασία κατά της κλοπής είναι δεδομένη χάρη στα συστήματα ασφάλισης, ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε πόρτα με αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία.

ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE

Εξέλιξη Τεχνολογίας

Η κατασκευή δημιουργείται από ειδικά σχεδιασμένα πλαίσια προσαρμοσμένα για τοποθέτηση σε ανοίγματα χωρίς μεταλλικά ή πλαϊνά διαστήματα ή με ακανόνιστη επιφάνεια τοίχου. Ένα μέρος της κατασκευής είναι ένα σύστημα μάσκας που γίνεται στο χρώμα του θόλου της πόρτας, το οποίο θα εγγυάται την αισθητική εμφάνιση της πόρτας, χωρίς την ανάγκη για σοβάτισμα. Οι γκαραζόπορτες RenoSystem επιλύουν πολλές πιθανές καταστάσεις που προκύπτουν σε περίπτωση αντικατάστασης της πόρτας γκαράζ, υποθέτοντας ότι το κτίριο είχε προηγουμένως μια πόρτα με άλλες απαιτήσεις κτιρίου, π.χ. μια κεκλιμένη ή ασταθής κατασκευή. Η δομή προσαρμόζεται έμμεσα σε υπάρχουσες επιφάνειες μέσω ενός συστήματος γωνιών, το οποίο μαζί με τις μάσκες χρησιμεύουν ως υποκατάστατο των στοιχείων τοιχώματος που λείπουν.

  Νέο Μοντέλο Πόρτας Γκαράζ CONNECT

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ - πολύσπαστες. ΑΝΕΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ πολύσπαστες. Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της γκαραζόπορτας. Προσφέρουν ασφάλεια θερμοηχομόνωση και αθόρυβη λειτουργία. Πολύ εύκολη χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Διατίθεται σε τέσσερα σχέδια: ταμπλαδωτό ραμποτέ με τρεις ρίγες ραμποτέ με μία ρίγα flat ή ίσιο πάνελ. Κατασκευάζονται από πάνελ γαλβανισμένης ατσαλολαμαρίνας πάχους 40 mm με μόνωση πολυουρεθάνης και διαθέτουν σύστημα αποφυγής τραυματισμού δακτύλων ή άλλων σημείων. Επιλογή χρώματος σε όλες τις αποχρώσεις RAL. Δυνατότητα τοποθέτησης σε γκαράζ αυτοκινήτων σπιτιών, αποθηκευτικούς χώρους και γκαράζ πολλαπλών θέσεων. Ασφαλίζουν το χώρο για τον οποίο προορίζονται. Επιπλέον μπορούν να τοποθετηθούν φεγγίτες για φωτισμό και περσίδες για εξαερισμό. Είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα. Σύγχρονο στυλ ανώτερη ποιότητα κατασκευής, θερμομόνωση, ηχομόνωση, αθόρυβη λειτουργία. Σιγουριά, ασφαλής λειτουργία κατά των ατυχημάτων, ελκυστικά σχέδια και χρώματα για πόρτες γκαράζ "πολύσπαστες" χωρίς ρίγες, με μία ρίγα,  με ταμπλάδες, με τρείς ρίγες και απομίμηση ξύλου. 

somfy μηχανισμοί για γκαραζόπορτες

Λειτουργικές, δυναμικές με στυλ

Προσφέρουμε  ποιοτικές σπαστές γκαραζόπορτες οροφής από τους καλύτερους κατασκευαστές στην αγορά. Όλες οι διαθέσιμες θωρακισμένες πόρτες γκαράζ  ανοίγουν στην οροφή με μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις για κάθε είδους παραλλαγή εγκατάστασης. 

Το σύστημα λειτουργίας του κάθετου μηχανισμού εγγυάται μεγάλη  εξοικονόμηση χώρου.

Κομψά σχέδια, ποικιλία χρωμάτων συνδυάζονται με υλικά πού είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με εξαιρετικές συνθήκες εγγύησης. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην τήρηση των αυστηρών προτύπων όσον αφορά την αντοχή στη διείσδυση ανέμου και νερού, καθώς και τη διαπερατότητα του αέρα. Αυτές οι παράμετροι έχουν αντίκτυπο στην παράταση της διάρκειας ζωής της πόρτας και συμβάλλουν στη διατήρηση της εμφάνισής της για πολλά χρόνια. 

Ελκυστικά όμορφες

Γκαραζόπορτες Αλουμινίου με Μόνωση

Χαρίστε στον εαυτό σας μια ευκολότερη και πιο άνετη ζωή

Σπαστές γκαραζόπορτες connect

Εξοικονόμηση χώρου: Οι πόρτες γκαράζ ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και σύρονται στην οροφή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο εντός και προ του γκαράζ για στάθμευση. Ποικίλες οι δυνατότητες τοποθέτησης.

Οι σπαστές γκαραζόπορτες Smart Doors εξοπλίζονται και στις τέσσερις πλευρές με εύκαμπτα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης, τα οποία προστατεύουν το γκαράζ από τον άνεμο και τη βροχή. Το λάστιχο στο τελικό προφίλ έχει μεγάλο μέγεθος και καλύπτει ακόμα και μικρές ανωμαλίες του δαπέδου. 

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΜΟΤΕΡ

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια πού ξεχωρίζει

Λειτουργία και ασφάλεια

smart doors gkarazoportes orofis
gkarazoportes orofis hormann

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες αναπτύσσονται ραγδαία ως μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές πόρτας γκαράζ παγκοσμίως. Η δύναμή τους και η ασφάλεια είναι μόνο μερικά από τα πολλά οφέλη που δικαιολογούν αυτή τη δημοτικότητα. Είναι γνωστές ως "τμηματικές" πόρτες λόγω της κατασκευής τους, αποτελούμενες από ξεχωριστά τμήματα που ανοίγουν κάθετα. Αυτό σημαίνει ότι οι τμηματικές πόρτες μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν σε κάθε άνοιγμα.

Οι περισσότερες σπαστές πόρτες είναι διπλού τοιχώματος ως στάνταρ, με πάνελ γεμάτα με μονωτικό αφρό από 40mm έως 45mm. Αυτά τα τμήματα κατασκευάζονται γενικά από γαλβανισμένο χάλυβα για αντοχή και μακροζωία. Οι τμηματικές πόρτες γκαράζ ανοίγουν και κλείνουν κατακόρυφα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χώρος γύρω από το άνοιγμα. Ο μηχανικός σχεδιασμός μιας πολύσπαστης πόρτας γκαράζ διαφέρει σημαντικά από τις πόρτες γκαράζ Up and Over. Το σύστημα ελατηρίων παρέχει πολύ πιο ομαλή λειτουργία από μια συμβατική μονοκόμματη πόρτας γκαράζ, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε ανοίγματα  μεγάλου μεγέθους. Όλες οι τμηματικές γκαραζόπορτες μπορούν να λειτουργούν είτε με το χέρι είτε με τηλεχειρισμό, αλλά παραμένουν ομαλές και ήσυχες και στις δύο περιπτώσεις χάρη στην άψογη τεχνολογία, τον άψογο σχεδιασμό και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Οι τμηματικές πόρτες garage είναι κατά μεγάλο μέρος κατασκευασμένες από γαλβανισμένο χάλυβα, αν και είναι διαθέσιμες και πόρτες από αλουμίνιο,plexy glass και ξυλεία.

η ποιότητα ξεχωρίζει...

Τηλεχειριστήρια για γκαραζόπορτες

minimal γκαραζόπορτες στα μέτρα σας

Τα σχέδια  της πόρτας είναι διαθέσιμα με ταμπλάδες, με πολλές ρίγες, με μία ρίγα, με μικρές ραβδώσεις η flat. Η ασφάλεια των χρηστών μιας πόρτας στάθμευσης είναι για εμάς πάντα αρχική προτεραιότητα. Προστασία δακτύλων έξω και μέσα και στους μεντεσέδες. Μηχανισμός ελατηρίου έλξης με σύστημα ασφαλείας σε περίπτωση θραύσης ελατηρίου για πόρτες έως 3 μέτρα.Οι γκαραζόπορτες μεγαλύτερου μεγέθους και οι γκαραζόπορτες με ενσωματωμένο πορτάκι ή  παραδίδονται με μηχανισμό ελατηρίου στρέψης με σύστημα ασφαλείας σε περίπτωση θραύσης ελατηρίου.

Σχέδια για γκαραζόπορτες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Άνεση και εμφάνιση, η επιλογή είναι δική σας .Τρία είδη πάνελ, μία ποιότητα. Οι χαλύβδινες σπαστές γκαραζόπορτες  διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες σας σε τρία είδη πάνελ. Μακρόχρονη προστασία για αντοχή σε όλους τους καιρούς χάρη στο γαλβανισμένο υλικό με το πανίσχυρο αστάρωμα πολυεστέρα και βαφής πούδρας. Οι γκαραζόπορτες μονού τοιχώματος αποτελούν  την πιο οικονομική λύση είναι ιδανικές για γκαράζ που δεν βρίσκονται σε επαφή με άλλα κτίρια και έτσι δεν χρειάζονται  θερμομόνωση. Οι γκαραζόπορτες  διπλού τοιχώματος 2cm με την  ικανοποιητική θερμομόνωση αποτελούν την λύση, όταν το γκαράζ σας είναι συνδεδεμένο με το σπίτι ή αν υπάρχει  πρόσβαση στο σπίτι από το γκαράζ. Οι γκαραζόπορτες διπλού τοιχώματος 4cm προσφέρουν την καλύτερη  δυνατή  μόνωση. 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ 

Αυτόματες γκαραζόπορτες οροφής

Γκαραζόπορτες οι πόρτες που ξεχωρίζουν 

Ανακαίνιση εντός της ημέρας

Γρήγορη αντικατάσταση

Γκαραζόπορτες Design η κλασσικές, φυσικά με τον κατάλληλο μηχανισμό κίνησης  χαρακτηρίζονται από υψηλή σχεδίαση και άνεση.

 Γι' αυτό διατίθενται αποκλειστικά ως αυτόματες γκαραζόπορτες.

Επιλέξτε την πόρτα που σας ταιριάζει. Χειροκίνητες ή αυτόματες σπαστές γκαραζόπορτες Smart Doors για περισσότερη ασφάλεια κατά της διάρρηξης.

ΠΟΡΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖ
γκαραζόπορτες με πιστοποίηση

Δοκιμασμένη τεχνολογία. Άνεση χειρισμού και ύψιστη ασφάλεια.


Γκαραζόπορτες οικονομικές smart doors
Ρολά Ασφαλείας για γκαράζ

Οι αυτόματες πολύσπαστες γκαραζόπορτες Smart Doors πληρούν τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Σχέδιο, χρώμα, υλικό, η επιλογή είναι δική σας

Το σημείο που μας διαφοροποιεί είναι η ποικιλία των τεχνικών λύσεων και αισθητικής, η μέγιστη εφαρμογή στις τοποθετήσεις και το προσαρμοσμένο μέγεθος για κάθε πόρτα, με πολλά χρώματα και σχέδια για την μέγιστη καλαισθησία σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. 

βιομηχανικές πόρτες
Βιομηχανικές Πολύσπαστες Γκαραζόπορτες

Γιατί να επιλέξετε Smart Doors?


Μονωτικές θωρακισμένες γκαραζόπορτες 

Σχεδιασμένες για να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, κρύο, ζέστη, άνεμο και βροχή, οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες κατασκευάζονται για να αντιμετωπίσουν  όλες τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

    Οι σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούν την ανώτερη επιλογή για μόνωση, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και προστασία από κρούσεις. Οι τιμές μόνωσης βαθμολογούνται στην κλίμακα τιμών "U"  

    Αυτό σημαίνει ότι μια γκαραζόπορτα smart doors θα διατηρήσει το σπίτι σας πιο ζεστό τον χειμώνα η πιο δροσερό το καλοκαίρι και θα μεγιστοποιήσει την ενεργειακή απόδοση, οπότε η θερμότητα και η ενεργειακή απόδοση είναι μια προτεραιότητα, μια πόρτα γκαράζ είναι η μόνη έξυπνη επιλογή και ως μία από τις καλύτερες μονωμένες πόρτες που είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη οι αυτόματες γκαραζόπορτες είναι μια μεγάλη επένδυση. Αυτή η απόδοση επιτυγχάνεται χάρη στο μοναδικό σύστημα στεγανοποίησης που αναπτύχθηκε από το εργοστάσιο. Όλοι οι βραχίονες κυλίνδρων είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι από τους τεχνικούς μας διασφαλίζοντας έτσι ότι η πόρτα έρχεται σε πλήρη επαφή με το σφράγισμα της κάσας, ελαχιστοποιώντας έτσι τις απώλειες θερμότητας. 

Εγγύηση αυτόματης πόρτας γκαράζ

Μια ολοκληρωμένη 10ετής εγγύηση πάνελ εγγυάται μια  γκαραζόπορτα smart doors ,που θα προσφέρει χρόνια χωρίς προβλήματα χρήσης, oι διπλές επενδυμένες με ψευδάργυρο χαλύβδινες επιφάνειες του τοιχώματος διατομής των θυρών είναι γεμάτες με αφρό πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας. Ενώ αυτό το πρωταρχικό σχέδιο έχει ως σκοπό την παροχή ασυναγώνιστης μόνωσης, παρέχει επίσης αξιοσημείωτη αντοχή και ανθεκτικότητα. Το εξωτερικό περίβλημα είναι τελειωμένο σε βαφή πολυεστερική βιομηχανικής ποιότητας PUR, τη καλύτερη ποιοτική βαφή οποιασδήποτε μεγάλης κατασκευής. Αυτή η εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια θα αντέξει μικρότερα χτυπήματα και θραύσματα καλύτερα από τα φθηνότερα χρώματα που χρησιμοποιούνται από άλλους κατασκευαστές. Πολλοί προμηθευτές πολύσπαστων πορτών  παραθέτουν μια 10ετή εγγύηση φινιρίσματος πάνελ, αλλά η λεπτή επίστρωση τους είναι προβληματική, και δεν προστατεύεται από το ηλιακό φως και τις καιρικές συνθήκες.  

Οι γκαραζόπορτες εξισορροπούνται από ένα μοναδικό σύστημα ελατηρίων. Τα ελατήρια είναι επικαλυμμένα με προστατευτική λάκα ψευδαργύρου και κατασκευασμένα με ακρίβεια από υψηλής αντοχής χάλυβα. Ο έλεγχος ποιότητας και τα σύγχρονα μηχανικά συστήματα επιτρέπουν στην σπαστή πόρτα  να παράγει μια υψηλότερη ποιότητα ελατηρίου από ότι οι άλλοι κατασκευαστές πόρτας γκαράζ.   Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η SMART DOORS είναι ο μόνος σημαντικός προμηθευτής που επιβεβαιώνει την εγγύηση κύκλου λειτουργίας των 25.000 με όρους εγγύησης του προϊόντος σας. Με βάση 6 ανοικτούς και κλειστούς κύκλους ημερησίως αυτή η εγγύηση ισοδυναμεί με 16 χρόνια συνηθισμένης χρήσης.

Ασφάλεια θωρακισμένων πορτών γκαράζ

Οι γκαραζόπορτες είναι μακράν η ασφαλέστερη επιλογή για το γκαράζ σας, πάνελ με μόνωση από χάλυβα πάχους 40mm κλειδώνουν σταθερά στη θέση τους όταν η πόρτα κλείσει και ο ισχυρός κινητήρας  ​​αντιστέκεται στη δύναμη που ασκείται στην πόρτα, καθιστώντας αδύνατο το άνοιγμα χωρίς ενεργοποίηση από το χρήστη. Ο μηχανικός σχεδιασμός του βραχίονα του μοτέρ αντιστέκεται σε οποιαδήποτε εξωτερική δύναμη που εφαρμόζεται σε μια προσπάθεια ανοίγματος της πόρτας.

Το σύστημα αυτό διαθέτει μηχανισμό ασφάλισης , ο οποίος ασφαλίζει το σταθερό σημείο του φορείου στον οδηγό αν εφαρμοστεί εξωτερική δύναμη στην πόρτα.

Σε αντίθεση με τις λεπτές πόρτες από χάλυβα μονής επένδυσης και τις πόρτες ρολού, μια τμηματική πόρτα γκαράζ είναι ουσιαστικά αδιαπέραστη από μία διάρρηξη. Θα απαιτηθούν σίγουρα  εργαλεία ηλεκτρικού ρεύματος (και πολύ θόρυβο και αναταραχή!) για να διεισδύσουν στην πόρτα για να εισέλθουν μέσα.

Για πρόσθετη ασφάλεια μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μια χειροκίνητη λαβή ασφάλισης που αναβαθμίζει την πόρτα σε ένα διπλό σύστημα ασφάλισης, η δύναμη αντίστασης του μοτέρ ισχύος υποστηριζόμενη από ένα μηχανισμό κλειδώματος φυσικού μπουλονιού που μπορεί να αντέξει τεράστια δύναμη.

επιλογές στυλ για όλα τα γούστα

Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα κλασσικών και σύγχρονων σχεδίων και ταιριάζουν σε κάθε σπίτι υπέροχα. Οι αυτόματες γκαραζόπορτες μπορούν να τελειώσουν είτε σε μια επιφάνεια με ανάγλυφη κλασσική επιφάνεια απομίμησης ξύλου , είτε στο πιο μοντέρνο ομαλό φινίρισμα.Ιδανικές γκαραζόπορτες και ρολά για μεγάλα ανοίγματα σε οποιοδήποτε είδος βιομηχανικών κτιρίων. Διατίθεται σε εκδόσεις με πάνελ, τζάμια κ.λ.π. Σύρονται στην oροφή και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και αντοχή. ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
minimal οικονομική γκαραζόπορτα οροφής

ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Χαρακτηριστικά, Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πολύσπαστων βιομηχανικών πορτών  είναι αρίστης ποιότητας: επιφάνειες από γαλβανισμένη λαμαρίνα βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή, ράγες ολίσθησης και εξαρτήματα από γαλβανισμένη λαμαρίνα, τροχαλίες ολίσθησης από ανοξείδωτο χάλυβα, καουτσούκ EPDM, προφίλ διέλασης αλουμινίου. Η καλή μόνωση παρέχεται από τα πάνελ πάχους 40 χιλιοστών με αφρώδες υλικό πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας. 

γκαραζόπορτες για βιομηχανίες με παράθυρα και ανθρωποθυρίδα
Γκαραζόπορτα με φεγγίτη

Η ενεργοποίηση μπορεί να είναι χειροκίνητη και η λειτουργία τους γίνεται με ειδική αλυσίδα , ή μπορεί να είναι αυτόματη με τηλεχειριστήριο με δυνατότητα ενεργοποίησης του χειροκίνητου χειρισμού χειριστήριο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Για την προστασία χρησιμοποιούνται ειδικά αντικείμενα: συσκευή ασφαλείας σε περίπτωση θραύσης ελατηρίων και πτώσης της πόρτας, με φωτοκύτταρα και μηχανισμό προστασίας στην ανίχνευση εμποδίων με αυτόματη λειτουργία ή αισθητήρα πίεσης. 

 Εγγυημένη ποιότητα, προσιτές τιμές.

βιομηχανική γκαραζόπορτα ρολό

Προαιρετικά 

η πολύσπαστη βιομηχανική γκαραζόπορτα η ρολό, μπορεί να είναι εξοπλισμένη με παράθυρα, γρίλιες εξαερισμού, με πόρτα διάβασης πεζών, με εξωτερική κλειδαριά κλειδώματος ξεκλειδώματος με αυτόματο εξωτερικό μηχανισμό ενεργοποίησης, με συρόμενο σύστημα με μερική ή ολική ανύψωση, κατακόρυφης ή κεκλιμένης στέγης, πάνελ αλουμινίου με τζάμια διαφανές ακρυλικά μονά ή διπλά. 

Το χρώμα στις πόρτες μπορεί να είναι άσπρο, ασημί ή μπλε αλλά και οποιοδήποτε άλλο χρώμα κατόπιν παραγγελίας. 

Τα σχέδια  της πόρτας είναι διαθέσιμα σε ραμποτέ με μία ρίγα με μικρές ραβδώσεις η flat.  

ρολό γκαραζόπορτα σε μεγάλη ποικιλία σε χρωματισμών

Με σχέδια από 10 πάνελ για να διαλέξετε ανάμεσα σε 25 δημοφιλή χρώματα, έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε την τελική εμφάνιση της πόρτας σας ώστε να ταιριάζει ακριβώς στο στυλ σας.

Αν ψάχνετε για ένα ειδικό χρώμα που ταιριάζει με τις υπάρχουσες πόρτες, τα παράθυρα ή τις προσόψεις σας, τότε οι Smart Doors sectional doors μπορούν να παραδοθούν σε μια σχεδόν απεριόριστη γκάμα χρωμάτων κατόπιν ειδικού αιτήματος.

8  σημεία υπεροχής

Μακροχρόνια λειτουργία: Το σύστημα καθοδήγησης είναι από γαλβανισμένο χάλυβα. Το σύστημα από χάλυβα είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη κατασκευή με υψηλές συνθήκες λειτουργίας.

Εγγύηση ασφαλείας: Ο μηχανισμός προστατεύει το φύλλο της πόρτας από την πτώση και εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία της πύλης στο σύνολό της. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για το σύστημα.

Αξιόπιστη στεγανοποίηση: Οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες κύλισης επιτρέπουν την στενή εφαρμογή του φύλλου πόρτας στα λάστιχα, που προστατεύει από τα αέρα και διατηρεί τη θερμότητα στο δωμάτιο.

Αντοχή στη διάβρωση: Ακόμη και σε υγρές συνθήκες, η πιθανότητα διάβρωσης ελαχιστοποιείται. Για το κάλυμμα αυτό και οι γωνιακοί στύλοι είναι βαμμένοι λευκό "RAL9016". Και η βάση των πυλώνων είναι από πλαστικό.

Ήρεμη κίνηση: Η ομαλή και αθόρυβη κίνηση της πόρτας οφείλεται στα κυλινδρικά έδρανα. Η κλειστή μορφή τους επιτρέπει την αποφυγή υγρασίας και σκόνης "δεν χρειάζεται να αλλάξετε το λιπαντικό".

Σχεδιασμός τέλειου πάνελ σάντουιτς: Λόγω του κλειστού περιγράμματος των φύλλων, η αλλοίωση της επιφάνειας αποφεύγεται όταν θερμαίνεται στον ήλιο. 

Με μια απότομη πτώση της θύρας, 4 στρώματα μεταλλικών μέσων στα σημεία όπου στερεώνονται οι βίδες θα προστατεύσουν επίσης τον πίνακα από τη στρωματοποίηση "σημαντική για βαριές και μεγάλες βιομηχανικές πόρτες".

Αποτελεσματικά θερμομονωτικά: πάνελ τύπου σάντουιτς είναι γεμάτα με αφρώδη πολυουρεθάνη. Το πάχος τους  40 mm  διατηρεί θερμότητα μέσα στο γκαράζ. 

Η ελαστική και ανθεκτική στην παγωνιά EPDM εξασφαλίζει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση της πόρτας.

Υψηλής ποιότητας επικάλυψη: Η επίστρωση πολυουρεθάνης ανθεκτική στην φθορά του πάνελ εμποδίζει τη διάβρωση. Η κόλλα βερνικιού στο εσωτερικό της χαλύβδινης ταινίας προστατεύει τον πίνακα από τη διόγκωση όταν θερμαίνεται στον ήλιο.

Αυτόματες Γκαραζόπορτες και Ρολά ασφαλείας σε νέες  χαμηλότερες τιμές.

  Περιοχές που διαθέτουμε τα προϊόντα μας "σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο"